zondag 5 mei 2013

Yorkshire Sculpture Park

Nog stijf van onze voorgaande avonturen deze week, besloten we op zondag 5 mei maar geen grote wandelingen in het Peak District en omstreken te gaan maken. We hadden gezien dat er in Wakefield een beeldentuin is, waar je de hond ook mee mag nemen. We besloten hier vandaag een kijkje te gaan nemen.

Het is lang weekend in Engeland, omdat maandag 6 mei een vrije dag is (voor mij dan weer niet, want ik moet morgen de zieke beestjes opvangen). We verwachtten dus aan de ene kant wel wat extra drukte, maar aan de andere kant dachten we dat dit te saai zou zijn voor veel mensen. Dat laatste bleek niet waar, het parkeerterrein stond goed vol! Toch hadden we geen last van de drukte, want het terrein was groter dan we dachten.



Het was eigenlijk meer een groot park met her en der wat kunst, waardoor het duidelijk een goede plek was voor een dagje uit met het gezin.

De kunst kan ik hier vanwege copyright redenen natuurlijk niet laten zien, maar wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt, als was het alleen al vanwege het mooie park.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogger Widgets