zondag 24 maart 2013

Het Engelse leven

De tijd vliegt, we zitten ondertussen alweer dik 2,5 maand in Engeland. En wat is er een hoop gebeurd in deze korte tijd.

In details zal ik niet treden, maar op m'n werk is het af en toe toch net echt een soap. Dingen waarvan je niet gelooft dat het buiten soaps gebeurt komen hier toch echt voor. Ik heb de afgelopen tijd dan ook wat extra moeten werken, maar de rust lijkt nu te zijn wedergekeerd en binnenkort zal het rooster weer veranderen (dit keer dus weer terug naar minder uurtjes).

Het werk zelf vind ik nog steeds erg leuk. Het is wel vreemd om in maart geen lammetjes om de wereld te zetten, maar vrijdagnacht heb ik nog een keizersnede bij een hond gedaan. Die puppy's compenseren dan toch het gebrek aan lammetjes!

Van de week hadden we ontbijt gewonnen van Real Radio Yorkshire. Er kwamen dus twee mensen van de radio langs om ons een continental ontbijt (met heerlijke verse aardbeien) te brengen. Degene die ons had opgegeven moest ook wat vertellen op de radio. Daarnaast moesten er wat foto's gemaakt worden. Zoals je begrijpt hadden we de grootste lol! Hieronder zie je een deel van ons team.


We proberen ook een beetje te integreren door ook Engelse maaltijden te maken. Ik moet zeggen dat dat tot nu toe prima bevalt (met André als kok dan).

Zie hier: Toad in the hole


En Jacket Potatoes

Voor het weer hadden we Nederland niet hoeven verlaten. Ook hier is het nog steeds winters koud...
Vrijdag is er zelfs weer een behoorlijke laag sneeuw gevallen.



Ook zijn we nog steeds bezig met nieuwe gebieden ontdekken. Vandaag werd het, ondanks de gure wind en de sneeuw, een AA wandeling "Upton's Reclaimed". Dat het koud zou zijn wisten we, maar dat de paden zo drassig zouden zijn dat we met onze gehele wandelschoenen wegzakten, dat hadden we niet kunnen voorspellen. Bij elk drassig stuk denk je dat het verderop wel beter wordt en natuurlijk is het halverwege de wandeling het ergst, maar dan ga je niet meer terug. Na de wandeling hebben we maar een lekkere warme douche genomen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogger Widgets