maandag 24 december 2012

Naar de opslag

Het is alweer 24 december en we hebben in de tussentijd niet stil gezeten.

De reservering van het huisje in Engeland is definitief. Het is niet te geloven, maar de referenties zijn goedgekeurd. We zijn dus geaccepteerd als brave burgers. Zaterdag 5 januari tekenen we het contract en zullen we de sleutel in ontvangst nemen.

Ook de inpak werkzaamheden zijn gestaag verder gegaan. Tussendoor was er natuurlijk wel af en toe een paniekaanval. Krijgen we alles op tijd ingepakt? (Brenda) Waar zijn mijn autopapieren, zouden ze ergens onderin een doos zijn verdwenen? (André) Maar uiteindelijk loopt alles vooralsnog volgens schema.

Een deel van de spullen nemen we mee, we maken een strenge selectie in wat we wegdoen (marktplaats / kringloop / stort) en een deel van de spullen gaat naar een opslagloods. Maar hoeveel ruimte moet je huren? Hoe groot moet de kar zijn die we meenemen naar Engeland? Allemaal lastige vragen... Uiteindelijk hebben we een opslagruimte van 11,5 vierkante meter gehuurd, omdat dit zeker groot genoeg zou zijn én niet op zijn minst omdat deze ruimte beschikbaar was.

Op 23 December om 23.30 uur waren we helemaal klaar met het inpakken en konden we na een borrel ons bed induiken. Vandaag was dan de grote dag, de geselecteerde spullen gaan naar de opslag. Om 8.30 stond de verhuizer voor de deur. In de huiskamer lijkt alles heel veel, maar na 2 uur inladen (inclusief koffie drinken) en 1 uur uitladen stond alles in de opslag!


Het huis is nu echt een stuk leger, het echoot zelfs als we praten. Nu de laatste dingen die mee moeten nog inpakken, maar eerst gezellig kerst vieren met de familie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogger Widgets